Ejerforeningen Klintegaarden

Referat af bestyrelsesmøde den 19. oktober 2004.   

Dagsorden:

1    Godkendelse af og opfølgning på tidligere bestyrelsesreferat.
2    Meddelelse fra formanden/henvendelser fra beboerne.
3    Budget og økonomi
4    Vedligeholdelsesplan – opfølgning løbende.
5    Udvalg:   
1)    Muren mod Ringgården
2)    Cykel/kælderplan
3)    Butiksfacaden
4)    Nyt nøglesystem
6    Eventuelt.
7    Ny dato for bestyrelsesmøde.
Tilstede: Bjarne Ravn, Peter Bech-Jensen, Jens Friis Jensen, Stig Olesen, Manfred Kjær og Mogens Jensen.

ad 1.    Referat fra den 24. august 2004 blev godkendt. Pris på trappetrin ikke modtaget. Bedre belysning i alrummet    Blikkenslager C. Røhl bestilles til rensning af tagrender opg. M pris kr. 5.562,50 incl. moms   

ad 2.    Bestyrelsen har sendt indsigelse til kommunen vedr. byggeriet Skovvejen 42 og vi har modtaget en bekræftelse fra kommunen. Den første husavis fra de nye redaktører er udsendt. Indkaldelsen til Børge Sørensens 60 års fødselsdag ligger klar. Ansøgning om at have hund er modtaget fra en beboer i opgang N og opgang D. Ansøgning om isætning af vindue i opgang M modtaget, vi har bedt om en skitse før man tager stilling. Formanden afleverede, kopi af brev vedr. beplantning og beskæring af træer i Klintegården i sin tid udfærdiget af Lisbeth Kristiansen, til Peter Bech-Jensen.

ad 3.    Forbrug pr. 15.10.2004 kr. 294.292,58. Saldo herefter incl. tilskrivning 2004 kr. 141.757,00 Kassekredit med Andelskassen blev underskrevet til brug for facaderenoveringen.

ad 4.    Intet.

ad 5   
1)    Modtaget rapport vedrørende møde med de to advokater, vi vil have et svar inden 14 dage fra modparten, da vi ellers vil føre en retssag.   
2)    Intet.
3) Projektet er nu sat i gang og vi forventer at byggeriet starter i begyndelsen af 2005.   
4)    Mangler de sidste detaljer   

ad 6)    Ny telefon- og adresseliste på bestyrelsesmedlemmer og håndværkere udfærdiges. Bjarne Ravn og Peter Bech-Jensen har haft møde med Holdingselskabet (Mogens Sønderup), som er ejer af Langeliniegrunden og har aftalt at vi rydder noget af skrænten, for at de kan komme til at opsætte lamper ved betontrappen. Oprydning er foretaget af Børge Sørensen og Bjarne Ravn. Referatet af mødet som bl.a. indeholder retningslinier fremover m.h.t. rengøring, vil senere blive et tillæg der vedlægges det tinglyste dokument.

ad 7)    Næste bestyrelsesmøde, tirsdag den 7. december 2004 kl. 17,00 hos Peter Bech Jensen

Referent
Mogens Jensen

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net