Ejerforeningen Klintegaarden

Referat af bestyrelsesmøde den 07.december 2004   

Dagsorden:

1    Godkendelse af og opfølgning på tidligere bestyrelsesmøde.
2    Meddelelse fra formanden/henvendelse fra beboere.
3    Budget og økonomi.
4    Vedligeholdelsesplan.
5    Udvalg:    1)    Muren mod Ringgården 2)    Cykel/kælderplan 3)    Butiksfacaden 4)    Nyt nøglesystem
6    Eventuelt
7    Ny dato for bestyrelsesmøde

Tilstede: Bjarne Ravn, Peter Bech-Jensen, Jens Friis Jensen, Stig Olesen, Manfred Kjær (referent) på grund af Mogens Jensens fravær.

ad 1.    Referat fra den 19. oktober 2004 blev godkendt. Priser på reparation af trappetrin forligger endnu ikke. Indhentes sammen med tilbud på facaden.     Projektet er endnu ikke klar.     Blikkenslageren har løst problemet med overløb af regnvand fra tagrenden. Det blev klaret med en oprensning af tagrenden.

ad 2.    Med Langelinieparken Aarhus Aps er der lavet en skriftlig aftale om vedligeholdelse af skræntarealet mod havnen. Denne aftale vil blive vedlagt som et dokument til det tinglyste materiale. Der er intet nyt efter at bestyrelsen har gjort visse indsigelser mod det planlagte byggeri på Skovvejen 42. Børge er ved at afslutte plantning af ca.900 vedbendplanter på skrænten

ad 3.    På grund af Mogens Jensens fravær udgik dette punkt.

ad 4.    Til rensning af den udvendige side af brøstningen på nederste dæk ud mod Langelinie undersøges om der kan bruges en lift. Som et alternativ til, at der skal opbygges et stillads på skrænten som er en meget dyr løsning.   

ad 5.    1) Muren mod Ringgården. Bestyrelsen har modtaget et forslag til løsning af problemet. Dette giver anledning til at bestyrelsen vil afholde et møde med Ringgården/advokaterne for at finde en afslutning på sagen.     2) Intet nyt. 3) Facaderenoveringen forventes at blive udbudt i licitation omkring begyndelsen af februar 2005. . 4) Der mangler fortsat de sidste detaljer.   

ad 6.    Der er afleveret et tidligere forslag til beplantning i Klintegården af en tidligere formand til Peter Bech-Jensen. Bankbogindestående i forbindelse tidligere aktivitetsudvalg.     Der er af kommunen lovet yderligere 2 p-pladser foran Klintegården. Der arbejdes på energisk på at få de kommunale vejmyndigheder til at acceptere, at der indrettes skråparkeringer på Trøjborgvej. Til aflastning af den stigende kaotiske P-plads situation i vores område.

ad 7.    Næste bestyrelsesmøde den 08.februar 2005.

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net