Opslagstavlen............... Har du f.eks. noget du vil købe eller sælge?
 
... så skriv om det herunder
(Redaktionen forbeholder sig ret til at nedtage opslag, hvilket vil ske senest efter ½ år)


Anna Ipsen // 23.08.17
annaminanna@gmail.com //

FREMLEJE / LEJE / SALG?

Yderligere kommentar: Alt på 2 værelser eller større har interesse.

Kontakt: annaminanna@gmail.com
Anna Ipsen // 23.08.17
annaminanna@gmail.com //

FREMLEJE / LEJE / SALG?

Vi er et roligt akademikerpar sidst i 30erne med en glad lille datter og et stort ønske om at bo i Klintegaarden.

Er selv født og opvokset i Aarhus og har som barn ofte cyklet forbi ejendommen med drømme i hjertet om en dag at bo der.

Kan eventuelt tilbyde en sjældent billig lejlighed i København i bytte (6470 kr/md; Lys 3 vær, 80m2).

Påtænker I at fremleje eller udleje, hører vi meget gerne fra jer. Salg (med eller uden ejendomsmægler) kunne også have interesse.


Med venlige hilsner
Anna Ipsen

Kontakt: annaminanna@gmail.com
Ane Herdis Weise Olesen // 31.07.17
aneweise@hotmail.com //

Mathias og jeg sælger vores lejlighed i Klinteggarden. Vi tillader os derfor, at dele vores salgsopslag med jer øvrige beboere, hvis i nu skulle kende nogen, som har interesse i lejlighed i vores dejlige Klintegaard.

Skøn totalrenoveret og delevenlig 2-værelses lejlighed i Klintegaarden med fantastisk udsigt over Aarhusbugten, Risskov, træskibshavnen og Trøjborg.

Denne totalt istandsatte lejlighed på 61 kvm. består af to store værelser, som begge har adgang til egen altan. Det ene værelse rummer endvidere et meget rummeligt indbygget gaderobeskab fra Svane med skydelåger fra gulv til loft. Derudover rummer lejligheden et meget funktionelt køkken med hvide Svane køkkenskabe, hvide corian bordplader, hårde-hvidevarer fra Siemens bestående af køle-frys, opvaskemaskine, ovn og emhætte samt en affaldsskakt. Totalrenoveret badeværelse som har separat bruseniche, væghængt WC, Svane vaskeskab med hvid bordplade samt nyt klinkegulv med gulvvarme.
Der er adgang til alle rum fra rummelig fordelingsgang/entré indeholdende stort skab fra gulv til loft med skydelåger fra Svane. I skabet er integreret vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.
Lejligheden er totalrenoveret i 2012. Alle elinstallationer samt eltavle er nyt. Samtlige gulve, vægge og lufter er nye/totalrenoveret.
Til lejligheden medfølger derudover et kælderrum.
Ejendommen byder endvidere på fællesarealer såsom flere store altaner, hyggelig baggård med springvand og terrasse, indendørs cykelparkering, udsigtstue, gæsteværelserr med bad som f.eks. kan lånes ved familiebesøg. Dertil kommer fælles bibliotek/læsesal, værksted samt vaskekælder/tørrerum.
Lejligheden er beliggende på Trøjborg, Skovvejen 46g, 4th, 8000 Aarhus C. Lejligheden er beliggende i gåafstand til Trøjborg by, Risskov, Træskibshavnen, Aarhus Ø, Aarhus Universitet, latinerkvarteret, Den Permanente og Aarhus centrum etc.

Ved interesse kan Ane H. Weise Olesen kontaktes på:
Tlf.: 20 66 69 45
E-mail: aneweise@hotmail.com
Maria Abildtrup Masen // 23.07.17
mariaabildtrup93@gmail.com //

Hej derude
Vi er et par på 24 år, der begge studerer i Århus. På vores gåtur på Trøjborg stødte vi på Klintegaarden og tog et kig om i gårdhaven, og vi er helt vilde med stedet! VI er meget interesserede i at leje en lejlighed her, så hvis noget skulle blive ledigt til udlejning må i meget gerne kontakte på ovenstående email adresse eller tlf nr 20871993.
Vi er stille og rolige, søde og rare mennesker :-)

- Mvh Maria og Frederik
Dorthe Jensen // 26.05.17
Jedorali@mail.dk //

Lejebolig søges.
49 årig kvinde. Ordnede økonomiske forhold, udeboende børn, ikke ryger. Holder af gåture i skov og ved vandet. Fremleje, leje, køb er af interesse. Størrelse er underordnet. Kontakt mig gerne på mobil 24 82 33 77.
Kh Dorthe
Ane H. Weise Olesen // 15.05.17
Aneweise@hotmail.com //

Kære alle i Klintegaarden,
Vi har opsat en sandkasse med dertilhørende "grave-grej"j i gården til leg for børn og barnlige sjæle. Vi håber, at andre også vil få glæde af sandkassen - husk blot at komme låg på den efter endt brug. God leg!
Venlig hilsen Ane, Mathias og August 46G, 4th
Gianna Dau, 44D // 02.05.17
petergianna@mail.dk //

Taget fra tørrerummet d. 1. maj ml. kl. 14 og 19,30.
Hermed en trist besked og en efterlysning: Nogen har taget et hvid lagen og en stor lyserød badehåndklæde samt en lille lyserød håndklæde fra bordet i tørrerummet. Jeg havde lagt dem der, da jeg tog i byen. Vil vedkommende venligst sætte dem tilbage.
Peter Bak // 26.04.17
peterbak2709@hotmail.com //

Kære naboer,

Vi har haft den store fornøjelse at bo i 46L de seneste to år, men desværre er lejeperioden nu ved at udløbe. Da vi vil være meget kede af at skulle forlade dette pragtfulde sted, ønsker vi at købe eller leje et nyt hjem i Klintegaarden.

Vi er et roligt, udadvendt og venligt kærestepar -
Mona er snart færdig med lægestudiet, og Peter ligeledes med sit på Handelshøjskolen.

Vi sætter stor pris på skoven og de smukke omgivelser, hvorfor vi håber, at I kan hjælpe os med at få vores ønske opfyldt.

De bedste hilsner,
Mona og Peter

Tlf.: 25530927
Jakob Bundgaard // 05.04.17
Vinther-Bundgaard@hotmail.com //

Vi søger et, to eller evt. tre værelses lejlighed i Klintegården til vores søn, som skal påbegynde studier i Aarhus efter sommerferien. Vi har i forvejen en søn, som bor i ejendommen.

Kontakt på mail eller mobil 22100853.

Venlig hilsen

Jakob Bundgaard
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net