Ejerforeningen Klintegården

Referat af bestyrelsesmøde den 2.5.2005

Dagsorden:

1. Godkendelse af og opfølgning på tidligere bestyrelsesmøde
2. Meddelelse fra formanden/henvendelse fra beboere
3. Budget og økonomi
4. Vedligeholdelsesplan
5. Udvalg    1)    Muren mod Ringgården 2) Cykelkælder 3)    Butiksfacaden 4)    Nyt nøglesystem
6. Eventuelt
7. Ny dato for næste bestyrelsesmøde

Tilstede: Bjarne Ravn, Peter Bech-Jensen, Jens Friis Jensen, Stig Olesen og Manfred Kjær ( referent pga. Mogens Jensens fravær)

Referat af tidligere bestyrelsesmøde blev godkendt.

Trappevask: Et rengøringsfirma som Bjarne har kontakt til giver et tilbud på trappevask. ca. 140 kr. pr. opgang svarer til ca. 85.000 kr. pr.år (incl. moms) (BR og SO)

Altaner mod Skovvejen: Peter har fundet en løsning vedr. stabilisering altanadskillelserne. Der afventes en pris. (PB-J)

”Kælderrum”: Forsøge at fremskaffe de oprindelige tegninger hvis de stadig findes. Det meddeles hver lejlighed, at de skal sætte deres lejlighedsnummer på kælderrummet. Har en lejlighed to kælderrum skal det ene tømmes. Derefter nummereres alle kælderrum. Registrering finder sted i oktober (BR)

Malerarbejde: Der fremskaffes et supplerende tilbud på maling af brøstningerne mod havnefronten hos et malerfirma (PB-J)

Budget: Mogens fremsender budgettet for 2005 som ikke forelå under generalforsamlingen

Skovvejen 42: Der rettes henvendelse til Teknisk forvaltning vedr. at evt. slumproblemer kan opstå, idet unge mennesker opholder sig i ”ruinen” med levende lys og musik. (MK)

Sko i opgangen: Mogens sender skrivelse til de lejligheder hvor beboerne ”parkerer” deres sko i trappeopgangen

Maling af dør i opgang M: Vil blive foretaget i år (PB-J)

Lån: På grund af den lave rente p.t. undersøges at tage et 20-årigt lån til en total renovering af resterende facader (JFJ og SO)

Maling af entredøre og ens navneskilte: Efter forslag fra en beboer under generalforsamlingen undersøges det, hvorvidt dette ikke strider imod evt. bevaringsbestemmelser, samt hvad denne renoveringsopgave evt. vil koste og hvordan arbejdet evt. vil kunne udføres. Iflg. Stig er en lignende opgave udført i Klintegården i Vejle med et godt resultat. (PB-J)

Blomsterkummer i gården: På generalforsamlingen udtrykte nogle beboere ønske om at tilplante og efterfølgende passe planterne/blomsterne i blomsterkummerne. Der nedsættes et ”grønt” udvalg, som finder frem til det beløb som der skal investeres til køb af planter. (BR)

Punkterede ruder: Punkterede ruder i hoveddør i opgang D og i indgangsparti i opgang H skal udskiftes. (BR)

Etablering af rampe ved indgang I: Der etableres en rampe ved trapperne ned til indgang I. (Børge og MK)

Renovering af gæstebadeværelse: Gæstebadeværelset trænger til en renovering. Tale med Malermester Leif Hartvigsen desangående. (PB-J)

Facaderenovering: Der er aftalt byggemøde på Peters kontor onsdag den 5.maj. på dette møde aftales datoerne for arbejdets gennemførelse og de nærmere praktiske gøremål og andre detaljer i den forbindelse.

Renovering af gårdhaven Syd: Arbejdet er nu tildelt anlægsgartnerfirma Peder Fuglsbjerg, Tilst. Udførelsen af dette arbejde skal koordineres med facaderenoveringen, derfor er der endnu ikke fastlagt noget tidsrum for arbejdets udførelse

Dørpumpe til vaskekælder: Den monterede pumpe er for svag, og erstattes derfor med en anden kraftigere pumpe. Pumpen fra vaskekælderdøren monteres i stedet for på døren i opgang I.

Næste bestyrelsesmøde afholdes tirsdag den 9.8.2005 kl. 17:00
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net