Ejerforeningen Klintegaarden

Referat af bestyrelsesmøde den 29. november 2005   

Dagsorden:

1    Godkendelse af og opfølgning på tidligere bestyrelsesmøde.
2    Meddelelse fra formanden/henvendelse fra beboere.
3    Budget og økonomi.
4    Vedligeholdelsesplan.
5    Udvalg:    1)    Muren mod Ringgården 2)    Cykel/kælderplan 3)    Butiksfacaden 4)    Nyt nøglesystem
6    Eventuelt
7    Ny dato for bestyrelsesmøde

Tilstede:    Bjarne Ravn, Peter Bech-Jensen, Jens Friis Jensen, Stig Olesen, Manfred Kjær og Mogens Jensen.

ad 1.     Referat fra den 04. oktober 2005 blev godkendt.     Malerarbejde af brøstninger og Opg. N er udskudt, maleren har ikke tid før til foråret.     Registreringen af kælderrum er stadig i gang.     Optagelse af lån er sat i bero. Der er lavet en prøve på maling af entredør i opg. I øverste etage t.v. – prisen er ca. kr. 650,00 pr. dør excl. moms, tages op på næste møde.     Dørpumpe til vaskekælderen er stadig for stram     Terrazzokompagniet er bestilt til at lave gæstetoilettet m.m. Pris kr. 8.800,00 excl. moms.   

ad 2.     Husavisen er på hjemmesiden. 4 træer fornyes efter jul, fremover beskæres træerne af en professionel.     Brosten ved springvand opmagasineres af Børge Sørensen. ISS er blevet gjort opmærksom på, at der skal tørres bedre op efter trappevask. Glideskoene i de tre elevatorer udskiftes.     Vi har modtaget et forslag fra Per Nielsen vedr. renovering af kælderrummene. Forslaget vil blive gennemgået bl.a. vedr. de økonomiske aspekter i dette forslag.     Vi har endvidere modtaget et brev vedr. nabostøj i opgang H, som bestyrelsen vil tage sig af omgående.   

ad 3.     Forbrug pr. 29.11.2005 kr. 1.541.594. Saldo efter tilskrivning 2005 kr. ÷588.722.

ad 4.     Intet at bemærke.

ad 5.     1) Ringgården er nu i gang med at udføre arbejdet. 2) Tilbud på nye cykelstativer til i alt 50 cykler. Pris ca. kr. 35.000,00 3) Færdiggørelsen af de resterende arbejder af gårdhave Syd forventes afsluttet i indeværende år.     Facaderenoveringen forventes afsluttet i år. Facaden vil blive påført en beskyttelse mod evt. graffitisvineri. Det påtænkes at udskifte de eksisterende belysninger i portene til andre belysninger som er i bedre harmoni med byggeriet Klintegården. 4) Materialerne er kommet hjem og arbejdet afsluttes i år.   

ad 6.     Vejkontoret har netop meddelt at man agter at indrette P-pladser til områdets beboere på den del af kirkegårdsarealet som i dag benyttes af kirkegårdens medarbejdere. Tidspunktet for hvornår kommunen agter at indrette P-pladserne kunne der desværre ikke oplyses noget om.   

ad 7.     Næste bestyrelsesmøde afholdes tirsdag den 21. februar 2006 kl. 17.00 hos Peter Bech-Jensen.

Referent
Mogens Jensen

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net