De andre rum

Klintegaarden har altid haft nogle fælles faciliteter og det har vi stadig.Værkstedsrummet ... findes til venstre, ved opgang N:
Gå ned ad kældertrappen. Rummet ligger for enden af gangen.
I værkstedsrummet er der blandt andet en høvlbænk. Der er også kroge til ophængning af cykler, hvilket gør lapninger og reparationer nemt og bekvemt. Der er ligeledes strømforsyning, således at forskellige elektroniske apparater kan anvendes. Ønsker man at høre radio eller lignende, må dette kun ske med begrænset lydstyrke.

Husk at du skal efterlade værkstedsrummet i samme stand som da du kom - eller gerne lidt bedre ;-)

Cykelrum ... har kun plads til få cykler.
Der må kun stå cykler i stativerne - ikke foran døre til skralde- og pulterrum.
Hvis der ikke er plads i cykelrummets stativer, skal cyklen sættes ude i gårdens stativer.
Cykler der ikke kan køre eller ikke bliver brugt, skal ejeren sørge for at få afhændet, så de ikke tager plads for de cykler, der bruges jævnligt.

Gæsteværelser ... findes øverst i opgang i, og er beregnet for Klintegaardens beboeres overnattende gæster. Værelserne kan lejes ved henvendelse til viceværten
. Området skal være røgfrit.
Når man reserverer et værelse, betales forud.
Prisen pr. nat er: 100 kr. for det lille dobbeltværelse og 150 kr. for det store dobbeltværelse.
Brug mobilepay eller bankoverførsel til vores servicekonto i Danske Bank: 9570 11682499. Kontanter modtages ikke.

Gæsteværelset kan højst lejes for en uge.
Bestyrelsen kan, under særlige omstændigheder, dispensere ved henvendelse til 
viceværten.
Der er fælles bad/toilet.
Det er vigtigt at man rengør værelser og bad efter brug. Overholdes dette ikke, kan ejerforeningen kræve erstatning hos den beboer, som gæsten besøge.
Hvis en ejer udlejer sin lejlighed, overgår retten til at leje gæsteværelser til lejeren. Se i øvrigt reglerne for benyttelse, der er ophængt i gærteværelserne.
Hunde og andre husdyr er ikke tilladt i gæsteværelserne.


Solterrasser ... findes i toppen af opgang D, E, H, I, K og L. Her vil der i sommerhalvåret være opstillet plasthavemøbler til fri afbenyttelse.

Der må kun grilles på tagterassen ved opgang H. Her ligger der fliser, som forhindrer at terassebelægningen bliver ødelagt.

Hjerterum ... skal der være masser af. Vis hensyn til andre beboere. Undlad larmende og generende aktiviteter, og overhold i øvrigt de regler, der findes i Klintegaardens husorden.

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net